Skip to main content

Over CAMA Pallet & Sawmill Machinery

Meer dan 30 jaar ervaring

Met bijna 60 jaar ervaring in de houtverwerkende industrie, waarvan 30 jaar in de Pallet, Zagerij en Kabelhaspel industrie is CAMA uitgegroeid tot een full-service partner op het gebied van geautomatiseerde Palletmachines, Zagerij productielijnen en Kabelhaspel machines. CAMA is al 30 jaar exclusief agent van CAPE Woodworking Machinery in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en de Baltische Staten. (Estland, Letland, Litouwen) Samen met het CAPE Team streven wij naar de hoogste kwaliteit van machines, service en samenwerking met onze klanten.

René van Vliet

CEO

Gyan Averink

Technical Department (Spare Parts)

Charlie van Vliet

Technical Director

Sven de Jong

Mechanic

Volledige ondersteuning

Vanuit onze locatie in Bodegraven verzorgen wij het gehele traject van aankoop tot installatie en after-sales zoals bijvoorbeeld: Plaatsen en opleveren van palletmachines, handleidingen en elektrische schema`s in meerdere talen, opleiding bedienend personeel, onderhoud, onderdelen uit eigen voorraad magazijn en storings help-desk. Kortom een volledige ondersteuning vanuit Nederland in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

CAPE Woodworking Machinery

CAPE Woodworking Machinery produceert al vanaf 1967 machines voor de Pallet, Zagerij en Kabelhaspel industrie. Door continue te focussen op innovaties produceert Cape o.a. Palletmachines met een bruto cyclus van ca. 9 pallets per minuut met volautomatische houtaanvoer. Ook worden sinds 2005 industriële robots ingezet om adequater en flexibeler te kunnen produceren. Zo heeft Cape zich ontwikkeld tot één van de meest belangrijke spelers in de wereld op het gebied van de Pallet- en Zagerij machines.

Aangesloten bij

Werkgebied