Cama-Cape 25 Year Cooperation 1991-2016

Cama Machines

CP110 Hydraulische Spijkermachine

T1C Klossenzaag

MTC Hoekenzaag

Elektrakast CAPE

MX2 Freesmachine

CAPE HQ

CPA Dekkenmachine

Cama Machines

Cape Woodworking Machinery

Over ons


Met meer dan 30 jaar ervaring in de Pallet en Zagerij industrie is CAMA B.V. uitgegroeid tot een full-service partner op het gebied van geautomatiseerde Palletmachines en Zagerij productielijnen. CAMA B.V. is exclusief agent van CAPE Woodworking Machinery in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitersland, Oostenrijk, Estland, Letland en Litouwen. 

Vanuit onze locatie in Bodegraven verzorgen wij het gehele traject van aankoop tot installatie en after-sales zoals bijvoorbeeld: Plaatsen en opleveren van palletmachines, handleidingen en elektrische schema`s in meerdere talen, opleiding bedienend personeel, onderhoud, onderdelen uit eigen voorraad magazijn en storings help-desk. Kortom een volledige ondersteuning vanuit Nederland in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

CAPE Woodworking Machinery produceert al vanaf 1967 machines voor de Pallet-en Zagerij industrie. Door continue te focussen op innovaties produceert Cape o.a. Palletmachines met een bruto cyclus van ca. 9 pallets per minuut met volautomatische houtaanvoer. Ook worden sinds 2005 industriële robots ingezet om adequater en flexibeler te kunnen produceren. Zo heeft Cape zich ontwikkeld tot één van de meest belangrijke spelers in de wereld op het gebied van de Pallet- en Zagerij machines.

 

TEAM

Directeur, Verkoper Nederland,
België, Duitsland, Luxemburg,
Estland, Letland, Litouwen
R. van Vliet r.vanvliet@camabv.nl
--------------------------------------------
Monteur, Service, Onderdelen
C. van Vliet c.vanvliet@camabv.nl
--------------------------------------------

rene_v_vliet1.jpg
charlie_foto_website.png